Despre electrostimulatoare

Electrostimularea nervoasă transcutanată (TENS) constituie una din tehnologiile avansate dezvoltate de OMRON pentru tratamentul fizioterapeutic destinat persoanelor afectate de principalele efecte ale societăţii moderne: stresul şi gradul ridicat de oboseală.

Impulsurile electrice de intensitate redusă generate de aparatele TENS contribuie la stimularea şi revitalizarea zonelor corpului pe care sunt aplicaţi electrozii, fiind astfel reduse sau eliminate, durerile cronice sau acute.

Metoda poate fi folosită concomitent cu alte tratamente sau forme de terapie (de ex. în nevralgii, tulburări de circulaţie, dureri de spate, lumbago, dureri de încheieturi, dureri postoperatorii, artroze, afecţiuni ale discurilor intervertebrale etc).

STIRI DE PE BLOGMonitorizarea pulsului – investigatie fundamentala


Conform cercetătorilor americani, flora intestinală, formată din bacterii, virusuri si alte microorganisme, participă la procesul de digestie si modifică absorbtia caloriilor, influentând consumul energetic. Ei au creat, prin modificare genetică rozătoare fără floră intestinală, pe care le-au hrănit la fel ca pe cele normale, din lotul martor...


telemedco

Coltul ofertelorekg

Cumpara ONLINE

Intra aici pentru a profita de cele mai bune oferte MEDCO! Aici gasesti zilnic cele mai bune preturi.

electrostimulator

OFERTA SAPTAMANII

Electrostimulatorul OMRON SoftTouch!


Electrostimulator pentru masaj muscular şi alinarea durerii.


Mai mult

MEDCO