electrostimulatoare

Tipuri de electrostimulatoare

Electrostimulatorul OMRON E4 Profesional

Aparat de masaj, pentru reducerea durerilor musculare, a stării de oboseală şi stres sau a durerilor provocate de poziţii de lucru necorespunzătoare. Principiul de funcţionare: stimularea electrică nervoasă transcutanată (TENS) - pentru revitalizare şi revigorare. 12 programe diferite de tratament; 1 program rapid de alinare a durerii; 6 zone de tratament (se pot ajusta);4 variante de masaj; 10 niveluri de intensitate.

Mai mult

Electrostimulatorul OMRON E2 ELITE

Aparat de masaj, pentru reducerea durerilor musculare, a stării de oboseală şi stres sau a durerilor provocate de poziţii de lucru necorespunzătoare. Principiul de funcţionare: stimularea electrică nervoasă transcutanată (TENS) - pentru revitalizare şi revigorare. 9 programe automate de tratament; 4 zone de tratament (se pot ajusta); 4 variante de masaj: tapotare, frământare, împingere, fricţiune; 10 niveluri de intensitate.

Mai mult

Electrostimulatorul OMRON SoftTouch

Electrostimulator pentru masaj muscular şi alinarea durerii. Principiul de funcţionare: stimularea electrică nervoasă transcutanată (TENS) - pentru revitalizare şi revigorare. 3 programe automate de tratament; 3 zone de tratament (se pot ajusta); 5 niveluri de intensitate; Funcţie de închidere automată (când electrozii nu sunt montaţi sau când aceştia sunt montaţi incorect); Design compact şi atractiv; Uşor de folosit şi întreţinut.

Mai mult

STIRI DE PE BLOGMonitorizarea pulsului – investigatie fundamentala


Conform cercetătorilor americani, flora intestinală, formată din bacterii, virusuri si alte microorganisme, participă la procesul de digestie si modifică absorbtia caloriilor, influentând consumul energetic. Ei au creat, prin modificare genetică rozătoare fără floră intestinală, pe care le-au hrănit la fel ca pe cele normale, din lotul martor...


Coltul ofertelor ekg

Cumpara ONLINE

Intra aici pentru a profita de cele mai bune oferte MEDCO! Aici gasesti zilnic cele mai bune preturi.

Oferta saptamanii

Electrostimulatorul OMRON SoftTouch!

Electrostimulator pentru masaj muscular şi alinarea durerii.


Mai mult

facebook